Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih i najvećih zvezda narodne muzike kod nas, sa svevremenskim hitovima i bogatom karijerom dugom 30 godina! Budući da u Srbiji nije nastupala čak 16 godina, njen koncert 03. oktobra u Kombank Areni biće pravi spektakl i najbolji poklon koji može pružiti svojim fanovima!

 

Dragana Mirković ove godine obeležava 30 godina karijere, a proslavu će upriličiti 3. oktobra u Kombank areni u Beogradu. Na koncertu će slaviti i jubilej s fanovima iz Srbije i regiona, koji već dugo čekaju da je čuju u srpskoj prestonici. 
Dragana Mirković kod nas nije nastupala od 1998.god, a proslava 30.godišnjice karijere je idealan povod da svojim fanovima iz Srbije i čitavog regiona podari neke od najvećih hitova koji su i dan danas medju najpopularnijim!
Publici će pružiti pravo uživanje svojim najvećim hitovima, među kojima su i "Kroz šljivike i livade", "Milo moje, što te nema", "Otkad sam se u tebe zaljubila" i "Pitaju me u mom kraju", koji su godinama nezaobilazni, a pevaju ih i mnoge Draganine kolege.
Na koncertu će se pojaviti i specijalni gosti, Draganine kolege i prijatelji, a sve njene fanove očekuje odličan provod.

 

Vidi: Prodajna mesta